Skip links

THE ADDAMS FAMILY

Bekijk de speellijst

EEN MACABER HUMORISTISCHE MUSICALBELEVING!  

Nu te zien: de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!

In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuipers te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

De muzikale komedie THE ADDAMS FAMILY is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa, die onder andere ook het script, muziek en teksten voor de Drama Desk prijswinnende musical The Wild Party schreef. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de meermaals bekroonde Broadway musical Jersey Boys. Marschall Brickman won in 2012 vijf Tony Awards.

Speellijst

5 februari –
17 februari
CHASSÉ THEATER
Breda
Koop via theater
Koop via eventim
19 februari –
24 februari
PARKSTAD LIMBURG THEATERS
Heerlen
Koop via theater
Koop via eventim
26 februari –
3 maart
NIEUWE LUXOR THEATER
Rotterdam
Koop via theater
Koop via eventim
5 maart –
10 maart
SCHOUWBURG AMPHION
Doetinchem
Koop via theater
Koop via eventim
13 maart –
31 maart
DELAMAR THEATER
Amsterdam
Koop via theater
Koop via eventim

Co-productie: Theateralliantie en TEC Entertainment
Regie: Paul Eenes
Script vertaling en bewerking: Jon van Eerd
Cheografie: Staley Burleson
Muzikale leiding: David Keech
Met: Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen, Martijn Vogel, Irene Kuiper en Raymond Paardekooper.

Decor: Carla Janssen-Höfelt
Kostuums: Eve Velthuijzen
Licht: Uri Rapaport
Geluid: Jeroen Bas
Make-up en haar: Bobby Renooij